FeNics Roofvogels

The sky is the limet

E-mail: info@fenics.nl

Tel: +31 (0)6 480 680 31

Tel: +31 (0)6 424 385 46

 

Copyright © All Rights Reserved

FeNics Roofvogels, Conservatie door Educatie

Ontstaan

FeNics Roofvogels is in 2015 ontstaan uit een liefde en passie voor roofvogels. Het werken met roofvogels is een relatie gebouwd op wederzijds vertrouwen. Het vertrouwen van een roofvogel moet worden verdient, een levenswerk dat iedere dag wordt voortgezet. Het wordt een levenswijze, waarbij het trainen en verzorgen van deze prachtige vogels centraal staat.

 

Verantwoord en duurzaam

​Het welzijn van de vogels staat voorop. Dat houdt o.a. in dat:

-De dieren zijn gehuisvest in volières waarin zij de ruimte/gelegenheid hebben om te bewegen en natuurlijk gedragingen uit te oefenen.

-De vogels worden in speciale geventileerde transport kisten vervoerd die een rustige en veilige omgeving bieden tijdens het transport , tevens is iemand van FeNics houder van een speciaal vergunning voor transport van roofvogels en uilen afgegeven door het Ministerie van NVWA.

-Iedere vogel is in een beschermde omgeving gekweekt en voorzien van de benodigde documentatie.

 

We gaan duurzaam om met onze dieren. Er wordt gezorgd voor een zo gezond, lang en betekenisvol mogelijk leven.

 

Alle evenementen waaraan wij aan deelnemen zullen moeten voldoen aan onze voorwaarden waarbij het welzijn van onze dieren  centraal staan

 

Wij hopen u snel persoonlijk te ontmoeten tijdens een van onze demonstratie

 

Conservatie door Educatie

 

Een pilaar van FeNics Roofvogels is door middel van educatie de natuur te behouden, op een niet belerende wijzen mensen te fascineren en te informeren over deze mysterieuze prachtige dieren uit de natuur.

 

 

 

Het hoofddoel is om informatie over te brengen naar mensen.