FeNics Roofvogels

The sky is the limet

E-mail: info@fenics.nl

Tel: +31 (0)6 480 680 31

Tel: +31 (0)6 424 385 46

 

Copyright © All Rights Reserved

Roofvogeldemostratie

 

FeNics Roofvogels verzorgt roofvogeldemonstraties op een professionele, educatieve manier. Onze roofvogels zullen het publiek fascineren door hun pracht en spektakel, bijvoorbeeld een woestijnbuizend die door armen vliegt, de sierlijke vlucht van een kerkuil, de aanval van een vogel op een balg en/of loer (imitatie prooi) en nog veel meer.

 

Alle activiteiten tijdens een demonstratie zijn terug te voeren op de natuurlijke gedraging van onze vogels. Hierbij geven wij deskundige uitleg over de vogels, hun eigenschappen, habitat, voeding en nog meer leuke feiten. Verder wordt het publiek bij de demonstratie betrokken om een interactieve ervaring te creëren

 

Roofvogeldemonstratie is geen roofvogelshow

 

Soms wordt gesproken over een roofvogelshow. Wij hanteren deze term niet gezien dit een onjuiste indruk geeft van wat wij doen.  Onze vogels doen geen trucjes maar volgen hun instinct.

 

Wij zijn beschikbaar voor een elke gelegenheid waar onder buurt feesten, scholen, middeleeuwse evenementen, verjaardagen enz.om u en uw bezoeker/gasten te fascineren & informeren.

 

Belangrijk: Het welzijn van onze vogels is onze hoogste prioriteit. Indien de locatie of omgeving factoren niet voldoen aan onze voorwaarde worden de activiteiten gestaakt. Zie onze algemene voorwaarde of neem contact met ons op.